Euskalgym 2016 a Vitoria

Euskalgym 2016 a Vitoria

17/01/2018, 09:01 / 0 comentari(s)

Aquest passat cap de setmana es va portar a terme l'Euskalgym a Vitoria (Pais Vasc). Una de les competicions amb més magnitud de gent i d'àmbit social. On el dissabte van actuar a la gran gala gimnastes com la campiona olímpica Margarita Mamun (Rússia) Alexandra Soldatova una gimnasta russa amb molta projecció, també van actuar les espanyoles subcampiones olímpiques en conjunts amb una gran actuació o les ja retirades però molt estimades Alina Maksimenko (Ucrania) Almudena Cid (Espanya) entre moltes altres gimnastes d'alt standing nacional o internacional. El diumenge va ser la competició on competien conjunts de tota Espanya (Balears, Canarias, Andalucia, Madrid, Pais Vasc, Catalunya, etc..).

Les infantils Maria Gonzalez, Aina Cuen, Andrea Alvarez, Tatiana Afonso, Martina Garcia i Valentina Castro de la Federació Andorrana de Gimnàstica van fer una gran actuació que tot i algún error van pujar a la posició 11a de 36 conjunts en un ball de 10 masses molt maco i la seva entrenadora Sofia Cortesao està molt contenta per la seva actuació.

Pel que a les petites alevines Carla Amoros, Berta Miquel, Claudia Garrido, Elena Vicens, Ingrid Bautista i Claudia de Araujo, és la primera vegada que un club del país, el Club Rítmica Serradells s'atreveix a presentar-se a una competició d'aquest nivell i d'aquesta embergadura i magnitud. Les petites grans gimnastes van estar a l'alçada de la situació i van fer una actuació magnífica on acaben en 15a posició de 28 conjunts en un ball genial i ple de força amb 5 cordes. La seva entrenadora Meritxell Torres està molt feliç per lo bé que han actuat les seves gimnastes i contenta perquè han sabut brillar a pista com molt poques vegades ho han fet.

Volem felicitar als dos conjunts perquè veiem que el nivell de les petites del país pujen més fort que mai.

Que continuint treballant aixi de valent.